USUI SHIKI RYOHOUsui
Hayashi
Takata
Furumoto
Johannes Reindl

Agnes Defillet

  Priester Poppestraat 25
2640 Mortsel

tel: 03 295 01 91
GSM: 0476 88 98 61
E-mail:
Website: www.walkingturtle.be

Ik Ben Agnes Defillet,
Usui Shiki Ryoho Reiki master, sjamanistisch leraar, aura- en tijdlijnheler en energetisch consulent.

Van kind af aan heb ik contact met verschillende bewustzijnslagen en -vormen wat een bepaalde drang naar "zoeken wat werkelijk is" in gang heeft gezet. De keuze van hoe het energetische werk in de vorm neer te zetten, kwam er na verschillende cursussen, workshops, opleidingen. Mijn werk is vooral intuïtief, vertrekt vanuit het Licht en de Liefde van de verbondenheid met het Al en heeft te maken met de zin van het leven, de manier van waarneming van de realiteit en perceptie, het bewandelen van het pad van de gewonde genezer...kortom met de essentie van het bestaan en de evolutie in bewustwording.

Zo kwam ik in contact met Reiki.  Sindsdien is sjamanisme dat wat me voedt en Reiki dat wat me draagt.  De energie die Reiki is, vormt een constant veld waarbinnen je, in alle veiligheid en ontspanning, je eigen pad van evolutie en bewustwording kan gaan.  Ik ben dan ook zeer blij jullie open Reiki avonden, Reiki opleidingen en Reiki sessies te kunnen aanbieden. 

Mijn Reiki-programma vind je op deze site in "agenda".  Voor sjamanistische sessies en trainingen, energetische consulten, meditaties en andere aanverwante onderwerpen, verwijs ik je naar mijn site: www.walkingturtle.be .

Ik heb mijn werkruimte thuis maar op uw verzoek kan er over een andere locatie gesproken worden.  

Misschien tot dan!